Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BRÉKING: autó robbant Berlinben

Sümeghi Lóránt

2016.03.15. 11:39

Kedd reggel, egy személyautó robbant fel Berlin városának központi részében, amely egyelõre egy halálos áldozatot követelt.
BERLIN, 11:33

Kedd reggel, egy személyautó robbant fel Berlin városának központi részében, amely egyelőre egy halálos áldozatot követelt.

A német rendőrség közlése szerint feltehetően pokolgép okozta a robbanást. A személyautó sofőrje a helyszínen meghalt, a város robbantással sújtott területét lezárták

 

A személyautó a Bismarckstrasse-n át haladt, amikor útközben felrobbant. A helyszínre kiérkező mentősök már nem tudták a sofőr életét megmenteni. A szemtanúk szerint először azt hitték, hogy egy nagy erejű ütközés történt két gépkocsi között, azonban a szétszóródott alkatrészek, szilánkok és az égéstermékek jellegzetes szaga miatt sejtették, hogy detonáció történt. 

A rendőrség helyszínre érkezése után azonnal biztosította a terepet, továbbá egy második robbanástól tartva a közelben lakókat arra kérték, hogy zárják be ablakaikat és az utcától lehető legtávolabbi pontba húzódjanak lakásaikba.

(BBC, RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére