Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb vérfürdõre készülnek Franciaországban

Sümeghi Lóránt

2016.03.08. 14:48

Az idén nyáron megrendezésre kerülõ labdarúgó Európa-bajnokság szurkolói szektorában lezajló terrortámadás eshetõségeire készülnek a francia terrorelhárítók.
NIMES, 14:48

Az idén nyáron megrendezésre kerülő labdarúgó Európa-bajnokság szurkolói szektorában lezajló terrortámadás eshetőségeire készülnek a francia terrorelhárítók.

Miután a tavalyi évben kétszer is lecsapott Franciaországra a terror, a francia titkosszolgálatok és a terrorelhárító egységek összehangolt stratégiák kidolgozásán ügyködnek annak érdekében, hogy a nyári labdarúgó EB zavartalanul és biztonságban kerüljön megrendezésre.

Ehhez egy nagyméretű terrorszimulációt rendeznek, amelyben a stadionhoz tartozó egyik szurkolói szektora ellen elkövetett merénylet szituációját játsszák el, sérültekkel és fegyveres túszejtőkkel egyaránt.

A szurkolói szektorok a hatóságok szerint kiemelkedően veszélyeztetett besorolást kaptak a felmérések alapján, hiszen nem tartoznak a stadionokhoz közvetlenül, így a biztonsági szűrő intézkedések sem hatásosak minden esetben. A terror főpróbájára március 17-én kerül sor.

(The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére