Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.03.08. 07:59

Orbán Viktor: eredményre vezetett a fellépésünk; Magyarországra jön a lengyel államfõ; újabb megmérettetés vár az amerikai elnökjelölt-aspiránsokra.
1. Orbán Viktor: eredményre vezetett a fellépésünk

Orbán Viktor szerint eredményre vezetett a magyar-osztrák-szlovén-horvát fellépés. A Brüsszelben elfogadott uniós megállapodás értelmében befejeződött egy korszak, a Nyugat-Balkánon keresztül vezető migrációs útvonalakat mostantól le vannak zárva. A miniszterelnök közölte, hogy nem született megállapodás a törökökkel, mivel nagyon nehéz kérdéseket érintő javaslattal álltak elő. Az uniós tagországok vezetői úgy ítélték meg, hogy azok túlságosan nehéz kérdések ahhoz, hogy egy délután alatt igent vagy nemet lehessen rájuk mondani.

2. Magyarországra jön a lengyel államfő

Magyarországra látogat a lengyel államfő, Andrzej Duda és felesége. A lengyel köztársasági elnök március 17-én érkezik meg Magyarországra, a pontos program pedig a következő napokban kerül nyilvánosságra. Andrzej Duda a lengyel-magyar barátság napja alkalmából érkezik hazánkba. 2006 óta minden évben találkozik a két ország vezetője, a tavalyi évben Áder János utazott Katowicébe.

3. Újabb megmérettetés vár az amerikai elnökjelölt-aspiránsokra

Négy szövetségi államban tartanak előválasztásokat és jelölőgyűléseket kedden az Egyesült Államokban. Michiganben és Mississippiben demokraták és republikánusok, Idahóban és Hawaiin pedig csak a republikánusok. Az előrejelzések szerint a demokraták versengéséből Hillary Clinton kerül ki győztesen. A republikánusoknál még mindig a milliárdos üzletember, Donald Trump számít favoritnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére