Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Támadnak a nõi szellemirtók

Horváth József György

2016.03.04. 16:18

27 év után visszatér Hollywood egyik legkultikusabb vígjáték franchise-a. Sokan örömtáncot járnak, de ez nagyon korai. A film ugyanis már az elsõ elõzetese után kiakasztotta az internetet.

Az 1984-es Szellemirtóknak és az 1989-es Szellemirtók 2-nek nincs valami nagy kultusza Magyarországon, és nem hiszem, hogy az új film ezt esetleg meg tudná teremteni. Egy nagyon bugyuta történetről beszélünk, aminek régen volt egy-két jó pillanata Bill Murray, Dan Aykroyd vagy Sigourney Weaver miatt, az új filmet azonban telepakolták a világ leidegesítőbb női karakterszínészeivel, mint Melissa McCarthy, vagy Kristen Wiig. Persze ők kevesek lennének ahhoz, hogy nézőket vonzzanak a moziba, ezért pár percre visszatér a vászonra Bill Murray és Sigourney Weaver is, az ingerküszöböt pedig Chris Hemsworth-szel próbálják meg kimaxolni. Itt a trailer, ami alapján már most kijelenthető, hogy a "soha ne nézd meg" kategóriába sorolható a film.

A film készítői persze megpróbáltak nagyon PC-k lenni, így a klasszikus full férfi szellemirtó csapat után most egy full nőkből álló csapatot kovácsoltak össze, amivel nem is lenne baj, csak a karakterek megírásánál sikerült eléggé általánosítóra és rasszistára venniük a formát, ami valljuk be már egyáltalán nem is vicces. Az internet is durván kiakadt, hogy az egyetlen fekete bőrű női főszereplő egy hajléktalan takarító, akit a fehér főszereplők által alakított tudósok fogadnak be. Valljuk be ez tényleg nem valami fair. Így akadtak ki a Twitteren:

Egy vicces reakció:

Van aki nagyon kiakadt:

Ugye milyen cinikus, mikor már az "agyonpíszízett" hollywoodi trágyagyárak is ilyen hatalmas ellentmondásokba futnak bele? 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére