Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.03.04. 07:59

Kim Dzsongun kész bevetni atomfegyvereit; Seehofer Budapestre látogat; ma vizsgálják felül Magyarország hitelminõsítését. A nap legfontosabb hírei.
1. Kim Dzsongun kész bevetni atomfegyvereit

Észak-Korea vezetője egy pénteki hadgyakorlat után jelentette be, hogy elrendelte az ország nukleáris fegyvereinek készenlétbe helyezését. Kim Dzsongun szerint fel kell készülniük rá, hogy megelőző csapásokra lehet szükség az ellenségektől érkező fenyegetések miatt. Phenjan lépése válasz az ENSZ Biztonsági Tanácsának szerdai határozatára, a BT tagjai ugyanis megegyeztek az Észak-Koreát sújtó eddigi legszigorúbb szankciók bevezetéséről.

2. Seehofer Budapestre látogat

Pénteken Magyarországon tesz látogatást Bajorország miniszterelnöke, a Merkelt gyakran kritizáló és Orbán Viktor migrációs politikáját régóta támogató Horst Seehofer. A bajor kormányfő csütörtökön a Der Spiegel liberális német lapnak adott interjút, amely során az újságírók arról is faggatták, hogy miért kell az őszi müncheni egyeztetésük után ilyen hamar ismét találkoznia Orbán Viktorral. Seehofer az interjúban többek között arról is beszélt, hogy Németország kettészakadt és a közszolgálati média nem a valóságot sugározza.

3. Ma vizsgálják felül Magyarország hitelminősítését

Idén első alkalommal mondanak ítéletet a magyar államadósság besorolásáról, a Moody's hitelminősítő péntek este, az európai és az amerikai tőzsdék zárása után teszi közzé a legutóbbi felülvizsgálat eredményeit. Szakértők szerint nem kizárt, de nem is valószínű, hogy Magyarország már most befektetésre ajánlott kategóriába kerül, de várhatóan még az idén felminősítik hazánkat. A Standard and Poor's először március 18-án, a Fitch Ratings pedig május 20-án teszi közzé a magyar államadósság értékelését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére