Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerika és a NATO üzenete nyolc tételben

888.hu

2016.03.02. 10:28

Oroszország szíriai bombázása okozza szerintük az európai menekültválságot.

Philip Breedlove amerikai tábornok, a NATO európai erőinek főparancsnoka tegnap úgy vélekedett az amerikai szenátus fegyveres erőkkel foglalkozó bizottságának a meghallgatásán, hogy Oroszország szíriai bombázása okozza az európai menekültválságot. A tábornok úr úgy gondolja, hogy Moszkva és Damaszkusz fegyverként veti be a menekültáradatot Európa destabilizálására.

A tábornok-főparancsnok mondott ennél cifrábbat is: korábban valódi menekültáradatról volt szó, mára viszont mindennapossá vált, hogy a menedékkérők között "bűnözők, terroristák, idegen harcosok" jutnak be Európába. Ez napi gyakorlat - fogalmazott a NATO-nagykutya. Szerinte a migránshullámmal ma már egyre nagyobb számban érkeznek Európába külföldi harcosok és terroristák, akik a migránsválságot használják fel céljaikra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet beszivárog, és "rákként terjed" a menekülthullámban.

Philip Breedlove pedigréje kifogástalan: nem politikus, amerikai, NATO-főparancsnok, ezért a ballib multikultihívő emberjogi harcosokkal abban legalább egyetérthetünk, hogy érdemes röviden szétszálazni a mondandóját:

  • 1. Moszkva a saját érdekeinek megfelelően cselekszik Szíriában. Csak egészen eltévedt fotelforradalmárok és szépségverseny-aspiránsok gondolják azt, hogy bármely nagyhatalom önzetlenül, a világbéke megteremtése céljából bocsátkozik háborúba határain kívül. Például amit manapság amerikaiul demokráciaexportnak hívnak, azt valamikor szovjetül felszabadításként adták el nekünk, a motiváció ugyanaz: egy adott ország határain kívüli területek erőforrásainak megcsapolása, gazdasági előny szerzése. Utóbbit közvetve is el lehet érni, vagyis úgy, ha gyengítem az ellenfelet.
  • 2. És minden bizonnyal Putyin egyik célja az Európai Unió gyengítése is. (Jut eszembe, egyébként a közel-keleti és észak-afrikai amerikai beavatkozásoknak is létezik ilyen olvasata, ezért bombázták szét a védvonal szerepét betöltő rezsimeket.) Putyinnak semmi oka sincs rá, hogy védje az EU-t. Épp szankciókkal szopatjuk (értsd: gazdasági háborút vívunk Oroszország ellen), mert NATO-tagokként felrúgtuk a korábbi megegyezést, és megpróbáltuk lehalászni Ukrajnát, az orosz kománk meg visszaütött.
  • 3. Aszad diktátor, és szeretné megőrizni a hatalmát, ahogyan az természetes egy diktátornál. Ha kívülről betámadod - és európai politikusok betámadták -, nem fog örülni neki, tehát ha gyengíteni tud minket annak okából, hogy ne dönthessük meg a rezsimjét, akkor gyengíteni is fog.
  • 4. Amerika sem Európát félti, amikor Oroszországot és Putyint adja el főgonoszként, hanem a másik potens nagyhatalmat támadja. Az érdekeik ugyanis mind a Közel-Keleten, mind Európában ütköznek. Sajnos, nem mondhatjuk, hogy akkor legalább a Közel-Kelet legyen az ő problémájuk,
  • 5. mert a Közel-Kelet problémáit épp most húzzuk magunkra, ha úgy tetszik, Merkel kancellárasszony törzsi, vallási és etnikai ellentéteket importál.
  • 6. Alapállásunk szerint az Európai Unió jelenleg a világpolitika Dezsőkéje, mindenki csak ártani akar neki, hajh. Ezt egyébként máshol versenynek hívják, és amióta többpólusúvá vált a világ, elég durván meccseznek a különböző erőközpontok. Dezsőkévé mi magunk tettük magunkat. Ahelyett, hogy nagyfiúkként kiállnánk magunkért, az európai érdekekért, inkább úgy csinálunk, mint az a gyáva szemüveges srác az VB-ből, aki azzal vágott vissza szünetben az őt ekéző osztálytársaknak, hogy le tudja betűzni a transzcendencia szót. Jelenleg az EU összes gittegylete vízszintesen sokbetűs szavakat mormol szipogva, tényleg nagyon hülyén nézhetünk ki kívülről, és kétségünk ne legyen, röhögnek is rajtunk Ankarától Washingtonig.
  • 7. Márpedig a tét a saját biztonságunk és szeretteink élete. Ha már a NATO európai főparancsnoka elmondhatja (mert magától csak úgy nem beszélhet, katona), hogy napi gyakorlatkén szivárognak be "bűnözők, terroristák, idegen harcosok" Európa területére, az azt jelenti, hogy a világ vezető nagyhatalmai elég nagy valószínűséggel terrorista akciókkal számolnak a közeljövőben az EU-ban, és már előre elkezdték a bűnbakképzést, illetve a majdani tehetetlenségük magyarázatát felépíteni.
  • 8. Az ellenség tehát köztünk jár. Remélem, az emberjogvédőknek is leesik most már, hogy konfirmálta a NATO főparancsnok. Tudjuk, hogy az Iszlám Állam (valamint az összes újmódi terrorista) lelkiismeretfurdalás és válogatás nélkül gyilkol civileket is. Ergo: minden olyan európai döntéshozó, aki a veszélyt elmismásolja, vagy rövid távú érdekekért/ ideológiai vakságból/ pénzért/ szimplán hülyeségből letagadja, a mi életünkkel játszik. És minden olyan döntéshozó, aki tehetne valamit a veszély elhárításáért, de rövid távú érdekek/ ideológiai vakság/ anyagi haszon/ politikai kényszerpálya miatt nem tesz meg mindent, gyakorlatilag az ellenség kezére játszik. 
Most a nem-cselekvés, a kivárás, totojázás több, mint hiba. Bűn. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére