Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így oszlatják a dzsungellakókat

Sümeghi Lóránt

2016.03.01. 08:48

Felvételek, amelyek migráns-bûnözésrõl és erõszakról tanúskodnak a franciaországi dzsungel-táborban | VIDEÓ.
CALAIS, 08:48

Felvételek, amelyek migráns-bűnözésről és erőszakról tanúskodnak a franciaországi dzsungel-táborban.

Egy francia helyi asszony elmondása szerint az illegálisan letelepedett bevándorlók teljesen tönkretették a kikötőváros báját, továbbá elképesztő mennyiségű szemetet gyártottak, amelyet el sem lehet távolítani, hiszen ritkán engedik, hogy a külvilágból megközelítsék akár önkéntesek is a tábort:

Egy ideig az ember ezt el tudta viselni, de van, ami elviselhetetlen, azt már nem lehet kibírni."

Leginkább a táborban kitörő állandó zavargások azok, amelyek még a helyi kisvárosokat is felveri, hiszen majdnem minden éjjel történnek kisebb-nagyobb atrocitások. Azonban a helyiek szerint a legfélelmetesebb az, amikor 3-4 ezres csoportokba verődve mennek be a migránsok a városközpontokba, általános riadalmat keltve.

Esetenként vasrudakkal szétverik az autókat és megtámadják az embereket. Még a gyerekeket is, sőt néha nemi erőszakot is elkövetnek." 

− összegezte egy felszólaló hölgy egy calais-i rendezvényen a tapasztalatait, miután több lakossági fórumot is rendeztek a helyiek annak érdekében, hogy elégedetlenségüknek végre nyilvános platformot biztosíthassanak. A helyzet valamelyest javulni fog, feltehetően a francia hatóságok határozottabb fellépésének köszönhetően, azonban a tavaszi migráns-hullám ismét hatalmas káoszt eredményezhet Európa-szerte.

(RT, YouTube)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére