Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2016.02.25. 07:59

4 év börtönt kapott egy migráns egy finn nõ brutális megerõszakolásáért; elõzetes letartóztatásba került 2 férfi kémkedés gyanúja miatt; már megint mérges a görög kormányfõ. Olvassátok nálunk a reggel legfontosabb híreit.
4 év börtönt kapott egy migráns egy finn nő brutális megerőszakolásáért

A szörnyű bűntett még tavaly novemberben történt Helsinki egyik köztéri parkjában; az iraki bevándorlót nem sokkal a támadás után elfogták. A bíróság nemi erőszakot kísérő kegyetlenség vádjával – az áldozat arcán és nyakán több sérülést és zúzódást találtak – szerdán 4 év börtönbüntetést szabott ki a férfira, valamint 18 ezer eurónyi kártérítés kifizetésére is kötelezték.

Előzetes letartóztatásba került 2 férfi kémkedés gyanúja miatt

A két vádlott állítólag az Egyesült Államoknak és az IMF-nek kémkedett Magyarországon. A valasz.hu értesülése szerint egyikük a milliárdos Demján Sándor üzlettársa, másikuk pedig a fejlesztési tárca főosztályvezető-helyettese volt, később pedig a Magyar Nemzeti Kereskedőház stratégiai tanácsadójaként dolgozott. Az ügy kapcsán a valasz.hu kitért arra is, hogy még 2013-ban a magyar titkosszolgálatok „körberajzoltak” egy olyan amerikai gyökerű vállalkozást, amely pénzügyi adatokat továbbíthatott az USA-ba.

Már megint mérges a görög kormányfő

Az osztrák kormány által kezdeményezett migrációs válságtanácsára kilenc ország kapott meghívást; de Németország és Görögország delegáltjai nem szerepeltek a listán. A távolmaradás leginkább görög miniszterelnököt, Alekszisz Cipraszt sértette meg, amelynek hangot is adott: egyoldalú és ellenséges lépésnek nevezte; valamint kiemelte: közös európai megoldást kell találni a menekültválságra; abba pedig nem fér bele, hogy országát kihagyják az ilyenfajta tanácskozásokból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére