Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erõs folytatással tért vissza a The Walking Dead

Horváth József György

2016.02.16. 21:48

Tegnap este nálunk is visszatért a képernyõre a The Walking Dead. Elöljáróban csak annyit, hogy ha ezen a színvonalon folytatódik a sorozat, akkor mindent megbocsátunk a készítõknek. Gondolom ebbõl kitaláltátok, hogy nekem nagyon bejött a folytatás és alig várom a következõ részt. Kattintás után spoilerhegyek!

Tavaly decemberben, amikor téli szünetre ment Rick és csapata, eléggé el voltam kenődve. Untam a TWD-t, idegesített egy csomó karakter, és attól féltem kifulladt az egyik kedvenc sorozatom. Szerencsére a folytatás alaposan rácáfolt a félelmeimre.

A tegnap esti résszel minden rajongó elégedett lehet. Akcióból, zombikból, drámából nem volt hiány. Megszabadultunk három, engem nagyon irritáló karaktertől (Jessie, Ron, Sam), és bár a fontos szereplők továbbra is megúszták (elsősorban persze ismét Glennre gondolok), haláluk minden bizonnyal komoly hatással lesz Rick életére. Ha más nem, egy időre tuti elmegy a kedve a csajozástól :( Jobb is így, elvégre neki most sokkal fontosabb feladatai vannak: újra kell szerveznie a közösséget, újra fel kell húznia a falakat, gondoskodnia kell Alxandria lakosairól, no és persze a családjáról is. Abban ugyanis teljesen biztos vagyok, hogy Carl túléli az újabb golyót, Judithot meg úgysem merik kinyírni - sajnos.

Számomra a tegnapi rész egyik legfőbb üzenete az volt, hogy Rick vezetésével és közös erővel hőseink akár egy hordát is elintéznek, szóval a zombikérdést egy időre szerintem hanyagolni fogjuk, és inkább az új ellenségre,  Neganra koncentrálunk majd. Márpedig ő nagy kihívást jelent, hiszen a legnagyobb veszteségeket eddig sem a zombiktól, hanem az emberektől szenvedte el a csapat (Kormányzó, Gareth, Farkasok).

Mindent összevetve, egyetlen résszel ismét visszahúzott a sorozat. Kíváncsi vagyok  hogyan megyünk tovább, és persze izgulok, hogy marad-e ez a színvonal, vagy az erős kezdés (folytatás) után ismét csalódnunk kell majd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére