Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Horváth József György

2016.02.10. 07:38

Nyomulnak az oroszok, Sebestyén Balázs kiakadt a közmédiára, ma lenne 94 éves Göncz Árpád.
A Magyar Nemzet

címlapján a következő kérdést teszi fel: Piacot keresnek az oroszok? A lap által megkérdezett szakértők szerint kétséges egy nemzeti légitársaság feltámasztása a Szuhoj-gépekkel. A szakértők balkáni vagy a közép-európai célpontok kiszolgálására tartják leginkább alkalmasnak az orosz cég repülőgépeit. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a repülőgépgyártó képviselői hétfőn tanácskoztak Budapesten az új nemzeti légitársaság elindításáról.

A Magyar Hírlap

címlapja szerint Orbán Viktor miniszterelnök támogatja Kecskemét gyarapodását. A kormányfő szerint Kecskemét is azért tud fejlődni, mert Magyarország gazdasága is erősödik. Kecskemétre huszonötmilliárdos fejlesztési alapot hoznak létre kis-és középvállalkozások számára, valamint új, kétszázötven néző befogadására alkalmas koncertteremmel bővül a híres Kodály-intézet.

A Népszabadság

címlapján Palkovics László, frissen kinevezett oktatási államtitkárról találgat: Klikvadász-e Palkovics László címmel. A Népszabadság beszámolója szerint az államtitkár nagyon konstruktívnak nevezte a Köznevelési Kerekasztal képviselőit és az ott végzett munkát. A kormány és az oktatási rendszer súlyos problémái miatt tiltakozók asztalhoz ültek, a feladat megoldása pedig innentől Palkovics László autonóm személyiségétől függ.

A Népszava

Göncz Árpád, korábbi államfő 94. születésnapjáról emlékezik meg. Kedden, Darvas Iván színész szervezésével megemlékezést tartottak a budapesti Örkény István könyvesboltban, a Göncz Árpád Alapítvány, a Kossuth Kiadó és a Noran Libro Kiadó közreműködésével. A III. Magyar Köztársaság elnökének munkásságát többek közt ifj. Bibó István, Kende Péter, Noszkai Gábor és Gulyás András méltatta.

A Blikk

szerdán Sebestyén Balázs, műsorvezető, celeb kifakadásáról ír. A régi Balázs show és más alacsony nívóval rendelkező tévés és rádiós műsorok showmanje szerint az MTVA híradója egy hazugsággyár. A Class FM reggeli műsorában Balázs nyersen megfogalmazta: szerinte ma Magyarországon olyan propaganda folyik, mint korábban a kommunista időkben. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére