Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Horváth József György

2016.01.27. 07:41

Hagyó Miklóst elítélték, Angela Merkelt már megint alkotmánybírósággal fenyegetik, Andy Vajna kórházban marad.
A Népszabadság

a Hagyó Miklós elítéléséről ír. Az MSZP volt főpolgármester-helyettese első fogok nem jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az egymilliárd forintos hűtlen kezelés miatt indult perben. A másodrendű vádlott, Mesterházy Ernőt felmentették.

A Magyar Nemzet

egyik címlapon szereplő cikke szerint Angela Merkel német kancellár erős kereszttűzbe került. A bajor belügyminiszter közölte, hogy amennyiben a berlini szövetségi kormány nem hajlandó a határvédelem terén visszatérni a jogszabályokhoz, és ha nem limitálják 200 ezer főben az évente befogadható migránsok számát, úgy a bajor kormány kész alkotmánybírósághoz fordulni az ügyben. A testvérpártok párharca a feltörekvő, bevándorlásellenes AfD malmára hajtja a vizet.

A Magyar Hírlap

az Alaptörvény-módisítással kapcsolatban Németh Szilárd közleményéről ír. A Fidesz alelnöke szerint a magyarok biztonsága a legfontosabb. A politikus hangsúlyozta, hogy a kormány és a Fidesz-KDNP semmilyen kompromisszumot nem köt és nem hajlandó engedni abból az elhatározásból, hogy megvédi állampolgárait.

A Blikk

címlapján arról számol be, hogy Andy Vajnát továbbra sem engedik ki a kórházból. Az újság értesülései szerint úgy volt, hogy Vajna már otthon töltheti a hétvégét, de a producert állítólag még mindig kezelik az egyik szív-és érklinikán. Ismerősei aggódnak. Vajna állítólag egy lábseb miatt került kórházba.

A Népszava

értesülései szerint szárnyai alá veszi Hosszú Katinkát a Magyar Olimpiai Bizottság. A testület így próbálja megoldani az úszóklasszis és a Magyar Úszó Szövetség közt kialakult konfliktust. Borkai Zsolt, a Bizottság elnöke elmondta, hogy minden feltételt biztosítanak Hosszúnak a riói olimpiára való felkészülése során.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére