Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.01.25. 07:59

Újra üzent az Iszlám Állam; szabadult Lajos; az USA-t betemette a hó. A nap legfontosabb hírei.
1. Európának üzent az ISIS

Videóüzenetben fenyegette meg a nyugati országokat az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet legújabb videójában. Az üzenetben megszólalnak a párizsi merénylet állítólagos elkövetői is. Eszerint három francia, négy belga és két iraki állampolgár vérengzett novemberben Párizsban. A hétvégén egy német lány is videóval üzent Európának. Miután elmesélte, hogy hogyan változtatta meg az életét a migráció, megköszönte a német kancellárnak, hogy tönkre tette Németországot. Bibi Wilhailm azt mondta, néhány napja afrikai migránsok azt kiabálták Németország utcáin, hogy "a migránsok meg fognak ölni minden egyes németet." A facebook törölte a 16 éves lány videóját. Közben jogvédők feljelentették Angela Merkelt azzal a váddal, hogy a német alkotmány ellen cselekszik.

2. Az amerikaiaknak tele a hócipője

Egyetlen éjszaka alatt 70 centiméter hó esett le az USA keleti partján, miután megérkezett a Jónás nevű téli vihar. A Snowzilla-ként emlegetett ítéletidőben legalább 20 ember életét vesztette, és több nagyváros napokra lebénult. New York szombaton teljesen elnéptelenedett, miután utazási tilalmat vezettek be, amelyet csak vasárnap oldottak fel. Washingtonban még hétfőn is zárva tartanak a szövetségi, állami és önkormányzati hivatalok, valamint az iskolák is. A pusztító hóvihar már Európa felé tart.

3. Szabadult Lajos

Vasárnap kiengedték Lagzi Lajcsit az előzetes letartóztatásból. Galambos Lajos négy hónap után szabadult, miután októberben börtönbe zárták, amiért a hatóságok szerint vidéki birtokán vizet, áramot és gázt lopott. Azzal, hogy kiengedték, Lagzi Lajcsi és testvérének ügye még nem zárult le, a hatóságok tovább nyomoznak. A dáridós a börtönből kilépve ügyvédjének és családjának köszönte meg a támogatást a nehéz időkben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére