Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma este jön a Dal elsõ elõdöntõje

Horváth József György

2016.01.23. 10:18

A szombat esti show-ból hatan jutnak tovább a középdöntõbe.

Ma este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar selejtezőjének első elődöntőjét. A 61. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati első elődöntőben tíz lesz látható-hallható, közülük hat jut a középdöntőbe.

A ma este színpadra lépők közt lesz Benji (Kötéltánc), a ByTheWay (Free to Fly), az Egy Másik Zenekar (Kéne közös kép), Freddie (Pioneer), Mohamed Fatima (Ott leszek), a Mushu (Uncle Tom), Odett (Stardust), Tolvai Reni (Fire), Török Jázmin (Power of Love) és Veres-Kovács Petra (Singing Peace).

A Dal 2016 műsorvezetője Tatár Csilla és Harsányi Levente, a zsűriben Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Pierrot ül.

A január 23-i első elődöntő sztárvendége Király Viktor lesz.

A műsorhoz új intró készült a Budapesti Operettszínház zenészeiből alakult kamarazenekar közreműködésével. Az intrót minden héten aktualizálják az előző adás fellépőivel, az elsőben az előző évek versenyzői bukkannak majd fel.

Az intró mellett Turi Lajos irányításával látványos, dinamikus, fesztiválhangulatú nyitószám készül minden alkalommal az adott adás fellépőivel.

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség; szavazni ingyenesen lehet A Dal 2016 applikációval és a verseny honlapján.

Korábban írtuk:

Soha nem látott show lesz A Dal

Vakon, de nem süketen válogattunk

Újítások az idei Dalban

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére