Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nej danske, nej bulika

Sümeghi Lóránt

2016.01.19. 09:58

A dán éjszakai bárok nyelvtudáshoz kötik a belépést, így akadályozzák meg, hogy migránsok is keveredhessenek a szõke szépségekkel.
SØNDERBORG, 09:58

A dán éjszakai bárok nyelvtudáshoz kötik a belépést, így akadályozzák meg, hogy migránsok is keveredhessenek a szőke szépségekkel.

Biztonsági kihívásnak nevezték a dán éjszaka biztonsági őrei azt, ha a rendbontó fiatalok nem tudnak megszólalni dánul, angolul vagy németül, ugyanis nem tudják abban az esetben a fizikai erőszakon kívül másképp rendre utasítani őket.

Több dán éjszakai bárban is arra panaszkodtak a szórakozni vágyók, hogy nem viselkednek megfelelően a bevándorlók. A lányok kényelmetlenül érzik magukat, ha testközelbe kerülnek velük, így inkább elkerülik azokat a helyeket, ahol túlságosan is sok migráns koncentrálódik.

Pontosan ezért is vezették be a bárok az új szabályozásukat, azonban nem tudni, hogy ez meddig lesz fenntartható állapot, hiszen ez a diszkrimináció iskolapéldája a törvénykezés szempontjából.

Dániában is a kölni eseményekhez hasonlóan több lányt molesztáltak január első hetében, így nem meglepő a heves reakció a szórakozni vágyó fiatalok részéről.

(The Local)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére