Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirabolta áldozatát az erõszakoló migráns

Horváth József György

2016.01.18. 19:38

Szexuális kényszerítéssel és lopással gyanúsítottak meg egy menedékkérõt Kölnben. A helyi ügyészség hétfõi tájékoztatása szerint a 26 éves algériai állampolgár a németországi városban szilveszterkor nõk ellen elkövetett zaklatások és rablások elsõ olyan feltételezett elkövetõje, akit szexuális bûncselekménnyel gyanúsítanak.
KÖLN, 19:38

Szexuális kényszerítéssel és lopással gyanúsítottak meg egy menedékkérőt Kölnben. A helyi ügyészség hétfői tájékoztatása szerint a 26 éves algériai állampolgár a németországi városban szilveszterkor nők ellen elkövetett zaklatások és rablások első olyan feltételezett elkövetője, akit szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak.

Az algériai fiatalembert és egy 22 éves társát a Köln melletti Kerpenben vették őrizetbe egy menekültszálláson. A kölni rendőrség munkatársai két mobiltelefont találtak náluk, amelyeket a szilveszteri támadások során zsákmányolhattak.

A hatóságok feltételezése szerint az egyik készüléket az algériai gyanúsított rabolta el tulajdonosától szexuális támadás során.

Az utóbbi napokban egy Aachenben elhelyezett menedékkérő fiatalembert is őrizetbe vettek, nála is egy olyan mobiltelefont találtak, amit szilveszterkor raboltak vagy loptak el tulajdonosától a kölni dómnál.

Ezzel 21-re emelkedett a szilveszteri bűncselekmények feltételezett elkövetőinek száma.
A kölni ügyészség Újév nevű nyomozócsoportjánál eddig 883 áldozat jelentkezett, 497-en szexuális bűncselekményről számoltak be. Összesen 766 feljelentést tettek, 381-et szexuális bűncselekmények miatt.

A feljelentések száma azért alacsonyabb, mert vannak esetek, amelyekben több áldozat közösen tett feljelentést. Szilveszter éjszakáján egy nagyjából ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak, amelyek elkezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Áldozatok és tanúk arab vagy észak-afrikai származású támadókról számoltak be.

Mire számíthatunk még ezután?

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére