Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Várható volt a szexuális erõszak

Horváth József György

2016.01.18. 16:18

A cseh politikusok mostanában nagyon elemükben vannak. Szombaton Andrej Babis kormányfõ-helyettes, hétfõn Milan Chovanec cseh belügyminiszter ékezte a német migrációs politikát.
PRÁGA, 16:18

A cseh politikusok mostanában nagyon elemükben vannak. Szombaton Andrej Babis kormányfő-helyettes, hétfőn Milan Chovanec cseh belügyminiszter ékezte a német migrációs politikát.

Várható volt az a szexuális erőszak, amelyre szilveszter éjszakáján került sor német városokban. Beszéltünk róla, felhívtuk a figyelmet a kockázatokra"

- jelentette ki hétfőn Milan Chovanec, cseh belügyminiszter.

Engem azonban inkább az öncenzúra döbbentett meg, mert a német közvélemény csak nagy késéssel értesült a történtekről. Attól tartok, hogy ez veszélyes precedens"

- vélekedett.

A cseh belügyminiszter szerint ahhoz, hogy az emberek higgyenek az államnak érezniük kell, hogy igazat mond nekik. Ha valaki ilyen bűncselekményekhez folyamodik és erőszakot követ el nőkön, azt el kell fogni, és meg kell büntetni. Ugyanakkor a közvéleményt tájékoztatni kell arról, mi történt. Chovanec megerősítette, hogy a cseh kormány is csatlakozik Szlovákia kezdeményezéséhez, hogy rendkívüli európai uniós csúcsot hívjanak össze, amelyen megvitatnák a történteket.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére