Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Bertha László

2016.01.18. 07:08

Az osztrák szigorítások, a sorkatonaság és Czeizel Endre spermájának a nyomában. Errõl ír a magyar sajtó.
A Magyar Hírlap

az osztrákok bevándorláspolitikájának szigorításáról ír a címlapon: egyszerre zsarol és megszigorítja határai védelmét a bécsi kormány. Kiemelik, hogy Ausztria ezentúl minden migránst ellenőriz a határon, akik pedig nem jogosultak a menedékjogra, azokat könyörtelenül kitoloncolják a jövőben. Érdekesség, hogy Faymann nem csak a környező országokat, hanem az Európai Uniót is élesen bírálta. A lap beszámol a német szigorításokról is, valamint a német kancellárról, Angela Merkelről, akit bevándorláspolitikája miatt újból megfenyegette a bajor szövetségese, Horst Seehofer.

A Magyar Nemzet

címlapján a sorkatonaság újbóli bevezetéséről ír. Kiemelik, hogy Orbán Viktor leszögezte, hogy nem lesz sorkatonai szolgálat Magyarországon, bármit is mondott Kövér László. A lap szerint a sorkatonaság visszaállítása egyenlő lenne a politikai öngyilkossággal. Simicskáék írnak Orbán Viktor moszkvai látogatásáról is, mely a jövő hónapban esedékes; megjegyzik, hogy nehéz tárgyalás várhat a magyar miniszterelnökre, mivel a megbeszéléseik középpontjában a paksi bővítés állhat majd. A Magyar Nemzet ír a bevándorláspárti 444-ről is, ahol még keményebben fogják cenzúrázni a kommenteket; Uj Péter szerint a portál nem szólásszabadsági intézmény… Blackout 4 Hungary.

A Népszabadság

Elvadult állami fizetésekről meg böllérversenyekről ír a címlapján. A sorkatonasággal kapcsolatban megjegyzik, hogy „Orbán Viktor szava parancs, Kósa Lajos és Kövér László pedig csak fecseg”. A lap röviden foglalkozik az osztrák szigorításokkal is, ahol Faymann szavait csak idézőjeles zsarolásként értelmezik. A lap egyik legszomorúbb híre, hogy Simicska tízmilliárdoktól eshet el.

A Népszava

a főváros megcsonkításáról ír a címlapon: a szocik szerint hatalom nélküli bábbá akarja tenni a főpolgármestert és a közgyűlést a miniszterelnök. Teljes a zavar. A Népszava beszámol az úgynevezett „EU-ellenes egyletről” is, amit Orbán Viktor vezethet. A lap ír még Hosszú Katinka ügyéről is, itt megjegyzik, hogy továbbra sem tudni, hogy az úszó részt vesz-e a FINA gáláján.

A Blikk

a címlapon az egyre dagadó Czeizel-botrányról ír: kiderült, hogy maradt még a genetikus spermájából, így akár újabb Czeizel-baba születhet! A lap beszámol a szolnoki választásról is, ahol rávertek a kormánypártiak az ellenzékre. A bulvár ugyancsak foglalkozik még a sorkatonasággal, valamint hasznos tanácsokat ad, hogy a rezsicsökkentés mellett, mégis hogyan lehet tovább spórolni a számlákon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére