Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Norvégia: tömeges erõszak egy három éves kisfiú ellen

888.hu

2016.01.13. 15:58

A norvég rendõrség nyomozást indított egy bejelentés kapcsán, ami szerint egy három éves kisfiút többen megerõszakoltak egy menedékkérõknek fenntartott szálláson.
STAVANGER, 15:28

A norvég rendőrség nyomozást indított egy bejelentés kapcsán, ami szerint egy három éves kisfiút többen megerőszakoltak egy menedékkérőknek fenntartott szálláson.

A norvég rendőség elmondása szerint úgy állnak az esethez, hogy a legrosszabbat feltételezik: egy három éves kisgyermeket többen megerőszakoltak egy menekültszállás közös helyiségében. A rendőrök nem zárják ki azt sem, hogy több elkövető lehetett. Az ügyre január hatodikán este hívták fel a helyi rendőrök figyelmét; a kisfiút azóta is a Stavangeri Egyetemi Kórházban ápolják.

A stavangeri Forus Akuttinnkvartering nevű szálláson közel 800-an élnek, de a rendőrség beszámolója szerint senki nem látott semmit: sem az ott szolgálatot teljesítő egészségügyi illetve biztonsági személyzet, sem a menedékkérők, így egyelőre gyanúsítottak sincsenek. A kisfiú a családjával együtt érkezett a menekültszállásra, és velük együtt lakott ott. 
 

(Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére