Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már 561 feljelentés érkezett Kölnben

Bertha László

2016.01.12. 20:58

Tovább emelkedett a szilveszteri molesztálások ügyében a feljelentések száma Kölnben.
KÖLN, 20:58

Tovább emelkedett a szilveszteri molesztálások miatti feljelentések száma Kölnben.

A város ügyészségének keddi összesítése szerint 561 feljelentés érkezett a hatóságokhoz. Ez a szám hétfőn 553, vasárnap pedig 516 volt.

Az ügyészség mindössze 12 feltételezett elkövető ellen nyomoz, közülük pedig öten vannak előzetes letartóztatásban. A többségében észak-afrikai származású férfiakat tulajdon elleni bűncselekményekkel, elsősorban lopással gyanúsítják.

A kölni ügyészség kedden vette át a szilveszteri molesztálásokkal összefüggő tájékoztatási feladatot, ugyanis rengeteg kritika érte a helyi rendőrséget az ügy kezelése miatt.

A feljelentésekkel kapcsolatban nem közöltek részletes adatokat, így nem tudható, hogy milyen arányban oszlik meg a nők ellen elkövetett szexuális zaklatások, valamint a lopások száma. A rendőrség korábbi adatai alapján a feljelentések 40 százaléka szól szexuális zaklatásról, és csak 19 gyanúsítottja a szilveszterkor történteknek, holott a beszámolók szerint nagyjából 1000 migráns hátterű fiatal férfi zaklatta az ünneplőket.

A Süddeutsche Zeitung keddi összeállítása szerint számos német nagyvárosban drasztikusan emelkedett  az észak-afrikai bűnelkövetők száma. A kölni statisztikák szerint az észak-afrikai bevándorlók 40 százaléka egy éven belül bűnelkövetővé válik.

(MTI)

- Potenciális bűnözőket szabadítottak Európára

- GFG a három nyolcason: Köln és a politikai felelősség

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére