Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Storck: erõs ellenfelek kellenek a felkészüléshez

Bertha László

2016.01.12. 17:28

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott kapitánya szeretné, ha a csapat erõs ellenfelekkel készülne fel a franciaországi Európa-bajnokságra.

A válogatott hamarosan véglegessé váló tavaszi programjával kapcsolatban Storck elmondta, hogy kérte az MLSZ-t, hogy együttese a lehető legerősebb csapatokkal mérhesse össze erejét az Eb előtt, mert csak így derülhet ki a játékosok számára, hogy adott pillanatban milyen szinten állunk.

A német szakember hozzátette, hogy a stáb tagjai folyamatosan figyelik a csoportellenfelek felkészüléséről szóló híreket, illetve minden lehetséges információt begyűjtenek a riválisokról.

Az első két Eb-mérkőzésünk döntő lehet, mindennél fontosabb, ezért csak ez jár az eszünkben. Alaposan megtervezett munkával úgy kell felépíteni a játékunkat, hogy bár Ausztria és Izland ellen sem mi vagyunk az esélyesek, a legtöbbet hozzuk ki magunkból, mint az már sikerült a Norvégia elleni két meccsen is."

– mondta a szövetségi kapitány.

A kapitány figyeli a kerettagok átigazolásáról szóló híreket is, mivel fontosnak tartja, hogy minden játékos olyan csapathoz kerüljön, ahol folyamatos játéklehetőséget kaphat.

(MTI, MLSZ)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére