Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

107 nap múlva kiderül mi lesz Jon Snow sorsa

Horváth József György

2016.01.08. 14:58

BRÉKING!!! Végre nyilvánosságra hozta az HBO, hogy mikor folytatódik kedvenc fantasy sorozatunk, a Trónok harca. A 6. évad 2016. április 24.-én, a megszokott premier dátumhoz képest kicsit késõbb debütál majd a csatornán. A hivatalos bejelentés örömére összeszedtünk 8 infót az új évadról. (Spoilerfóbiások ne kattintsanak!)
1. Ian McShane szerepelni fog az évadban

Azt ugyan még nem tudjuk pontosan kinek a karakterébe bújik a Deadwood gazembereként zseniális alakítást nyújtó McShane, de annyi biztos, hogy “viszonylag kevés időt tölt majd a képernyőn az évad során, de az általa megformált karakter kulcsfontosságú szerepet tölt majd be.”

A rajongók között az a legelterjedtebb vélemény, hogy Sam édesapját, Randyll Tyrellt alakítja majd, akivel mindössze egyetlen alkalommal találkozhatunk majd. :(

 

2. Pilou Asbæk alakítja majd Theon nagybátyját, Euron Grejyojt

A Greyjoy-ház rajongói jogosan érezhették ezidáig, hogy a Vas-szigeteki események nem kaptak kellő figyelmet a sorozat készítőitől. Nos, a 6. évadban ez változni fog, és már azt is tudjuk, hogy a Borgenben Kaspert alakító dán színész bújik a kegyetlen hajóskapitány bőrébe.

 

3. Theon hazatér

Utoljára akkor láthattuk Theont (Bűzöst), amikor Sansával leugrott Deres faláról. A jelek szerint hirtelen jött szabadságát kihasználva egészen a szülőföldig  visz a tékozló fiú útja. Ezt támasztja alá, hogy Alfie Allent több alkalommal is látták az észak-írországi forgatási helyszínen, sőt egy ír étterem facebook oldalára posztolt néhány képet, amin a Greyjoy testvérek ismét együtt láthatóak.

 

4. Ned Stark is feltűnik, de nem úgy ...

Mielőtt túlságosan reménykednétek, nem Sean Bean növeszti vissza a fejét, hanem egy jóval fiatalabb Neddel találkozhatunk, akit a 13 éves Sebastian Croft alakít majd.

Eddig mindössze egyetlen visszapillantást láthattunk a sorozatban (még az 5. évad elején), de a jelek szerint több flashback is várható az évad során. Ha minden igaz az ifjú Ned mellett Robert Baratheonnal és Brandon Starkkal is találkozhatunk.

 

5. Freddie Stoma lesz Dickon Tarly

A Harry Potter fanok biztosan emlékeznek a Cormac McLaggent alakító brit színészre, aki Sam öccsét, Szarvhegy jogos örökösét formálja meg.

 

6. A “háromszemű holló” is más lesz, mint eddig

A 4. évad utolsó részében Bran, Meera és Hodor végre megpillanthatta a háromszemű hollót - emberi formában. Augusztus 3-án az EW szellőztette meg, hogy a szerepet Max Von Sydow veszi át a 6. évadban. (Yay!)

 

7. Bran és Hodor visszatér

Az előzőekből következik, hogy egy teljes évadnyi kihagyás után a Stark fiú és kedvenc óriásunk visszatér. Egy elmélet szerint Bran új képességei teszik majd lehetővé a számára (és rajta keresztül számunkra), hogy flashbackeket lásson édesapjáról fiatalon.

 

8. Jon Snow - nagyon valószínű - hogy visszatér

Talán ez foglalkoztatja leginkább a rajongókat, Jon sorsának további alakulásáról folyik a legtöbb találgatás. Visszatérését erősíti, hogy többször is a belfasti reptéren látták Kit Harringtont, mégpedig hosszú hajjal.

 

Teóriából mindenesetre nincs hiány.

Van aki szerint: Melisandre éleszti fel az éjjeli őrség halott parancsnokát, Más lesz belőle, rémfarkasa testébe bújik.

 

Rohadtul messze van még április 24. :((((

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére