Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komoly betegsége lehet Hillary Clintonnak

888.hu

2016.01.08. 07:37

Egy lap szerint mentális képességeire is hatással lehet egy korábbi fejsérülése.
WASHINGTON, 7:38

Mentális képességeire is hatással lehet egy korábbi fejsérülése – ezt állítja a Breitbart a demokraták első számú esélyeséről.

Agyrázkódása után vérrög keletkezett Hillary Clinton agyában még az első Obama-kormány idején, 2012-ben. Akkor hosszú ideig nem tudta ellátni külügyminiszteri feladatait, a Breitbart pedig azt állítja, hogy még mindig szenved a korábbi sérülés tüneteitől.

A biztonsági stábból származó, belső információkra hivatkozva az amerikai hírportál azt állítja, hogy Clintonnak már egy beszéd megtartása is olyan súlyos terhelést jelent, hogy utána le kell ülnie egy időre, mielőtt tovább tudna sétálni. Egy neurológust is megkérdeztek az üggyel kapcsolatban, aki szerint az agyrázkódás és a vérrög hosszú ideig okozhat tüneteket.

Váratlanul eltűnt a pódiumról Hillary Clinton egy decemberi tévés vitán, amelyen a demokrata elnökjelöltségre pályázók vettek részt. Akkor Donald Trump, a republikánusok legnépszerűbb aspiránsa azzal gúnyolta riválisát, hogy a mellékhelyiségre távozott. A Breitbart forrásai szerint az eset szintén a fejsérülésére vezethető vissza.

(MTI, Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére