Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Te is elsétálhattál Európa legkeresettebb terroristája mellett

Horváth József György

2016.01.05. 19:18

Salah Abdeslam kétszer is megjárta Magyarországot. Az már biztos, hogy a Baross téren parkolt bérelt kocsijával.

Franciaország legnézettebb hírtelevíziójának értesülései szerint Salah Abdeslam, a november 13-i párizsi terrortámadások egyetlen életben maradt feltételezett elkövetője és szervezője szeptember folyamán kétszer is megjárta Magyarországot. Abdeslam ellen jelenleg is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Európa legkeresettebb bűnözőjeként tartják számon.

Abdeslam 2015. szeptember 8-án Brüsszelben a Rent A Car elnevezésű ügynökségnél bérelt autót, majd Németországon és Ausztrián éjjel áthajtva, másnap 11 óra 39 perckor parkolt le feltehetően a Baross téren, a Keleti pályaudvar közelében. Háromnegyed órányi állás után a Mercedes visszaindult Belgiumba, olykor elérve az óránkénti 196 kilométeres sebességet.

Szeptember 17-én egy bérelt Audi A6-ossal tért vissza Budapestre, szintén Németországon és Ausztrián át. Két órát parkolt ugyancsak a Keleti pályaudvar közelében, ahol szíriai migránsok ezrei torlódtak fel.

A BFM TV felvetette emlékeztetett arra, hogy a párizsi terrortámadás ügyében szintén körözött Samir Bouzidot és Soufiane Kayalt az első útja során Abdeslammal együtt igazoltatták Ausztriában. Továbbá Abdelhamid Abaoud, a támadások főszervezője állítólag azzal dicsekedett unokahúgának, hogy a migránshullámmal tért vissza titokban Európába.

A belga RTL televízió internetes oldalán december 2-án azt írta, hogy Magyarországon találkozhatott Abdeslam két, Szíriából visszatérő férfival, akik öngyilkos merénylőként később felrobbantották magukat a merényletsorozatban.

(MTI, BFM TV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére