Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Robbanás történt az isztambuli reptéren

888.hu

2015.12.23. 09:08

Ketten megsérültek, amikor robbanás történt az isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülõtéren. Legfrisseb értesülések szerint egyikük életét vesztette.
Isztambul, 8:59

Ketten megsérültek, amikor robbanás történt az isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtéren. Legfrisseb értesülések szerint egyikük életét vesztette.

A robbanás oka egyelőre nem ismert - számolt be róla az n-tv.de német hírportál.

A sérültek a Pegasus Airlines török légitársaság alkalmazottai, akik éppen egy repülőgépet takarítottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy a robbanás a gépen történt-e, de utasok nem voltak a fedélzeten.

A robbanás egy repülőgép parkolóban következett be, az Anadolu török hírügynökség szerint az egyik takarító súlyos fejsérülést szenvedett, a másik a kezén szenvedett sérüléseket. 

Az incidens nyomán fegyveres rendőrök lepték el a repülőteret: a bejáratoknál fokozták a biztonsági intézkedéseket, és gépjárműveket kutattak át. Egy rendőrségi helikopter cirkált eközben a repülőtér felett.

A nemzetközi repülőtér üzemeltetője közölte, a történtek nincsenek hatással a repülőgépek menetszerű közlekedésével, ugyanakkor a robbanás okának vizsgálata folytatódik.

 

(Hurriyet, MTI, Hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére