Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Követelõznek az afrikai bevándorlók

Nagy Gábor

2015.12.22. 17:33

Afrikai migránsok tüntettek ingyenes internetért és rendszeres takarításért.
CERENOVA, 17:33

Belpolitikai feszültséget okoztak afrikai bevándorlók az alig 2100 fős lakosú olasz kisvárosban.

Ülősztrájkkal azt követelték, hogy ingyenes internetes összeköttetést, illetve szállásaik rendszeres tisztítását biztosítsák számukra.

A bevándorlók az utcákon felborították a kukákat, és csak a rendőrség, illetve a polgármester beavatkozása tudta visszarendelni őket a nekik bérelt családi villába. Az egyik migránst az eset után azonnal kiutasították az országból.

A 24 afrikai migránst – akik a nyáron érkeztek meg a dél-olasz partokra – a lombardiai Cerenova városa fogadta be, és egy szociális munkát végző szövetkezet törődik velük. A kis olasz város naponta 35 eurót fizet fejenként a bevándorlók eltartására.

Matteo Salvini, az Északi Liga vezetője az olasz sajtóra hivatkozva elmondta, hogy a migránsok befogadását hirdető Laura Boldrinit, az olasz képviselőház baloldali elnök asszonyát küldené a migránsok közé takarítónőnek az afrikaiakhoz.

Roberto Calderoli, a szenátus alelnöke – ugyancsak az Északi Liga politikusa – a Cerenovában befogadott bevándorlók kitoloncolását sürgette Olaszországból.

Alessandro Cattaneo, az ellenzéki Hajrá Olaszország politikusa szerint pedig a szegényekkel és kisnyugdíjasokkal teli Olaszországnak nincsen elég forrása a bevándorlók segítésére.

(MTI)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére