Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Eagles of Death Metal Magyarországra jön

888.hu

2015.12.16. 18:40

Az Eagles of Death Metal 2016. február 20-án az Akvárium Klubban pótolja az idén november 29-én elmaradt budapesti koncertjét.
Az amerikai rockzenekar koncertjén november 13-án a párizsi Bataclan klubban több mint nyolcvan ember halt meg egy terrortámadásban.

Akkor és ott a zenekar európai turnéja félbeszakadt. Jesse Hughes és Josh Homme zenekara azonban nem hajol meg a terror előtt és februárban visszatér Európába, hogy bemutassa idén megjelent új lemezét. A csapat Párizsban is fellép, ezúttal az Olympia koncertteremben, négy nappal később pedig az az Akvárium Klubban.

A Queens of the Stone Age dobos/frontember Josh Homme és gyerekkori barátja, Jesse Hughes a kilencvenes évek végén kezdte el közös zenekarát, eredetileg annak bemutatására, miként hangzana, ha az Eagles death metált játszana. Gyorsan kiderült, hogy a megszületett hibrid dögös rock and rollt jelent, Homme és Hughes zenéjét a lányok, a bulik és a kocsik inspirálják - valamint a szeretet és a világbéke, ahogy első lemezük címe mutatja.

Az Eagles of Death Metal idén hét év kihagyás után jelentette meg új lemezét Zippers Down címmel, ennek európai bemutató turnéját szakította félbe novemberben a szörnyű párizsi terrorakció. A zenekar hazautazott, aztán egy héttel ezelőtt egy U2-koncerten ismét fellépett Párizsban. Hughes ott jelentette be, hogy februárban visszatérnek.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére