Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyot fordult a világ a bajor miniszterelnökkel

888.hu

2015.12.15. 17:47

Seehofer szerint a németeket már csak az érdekli, hogy kevesebb menedékkérõ jöjjön az országba.
BERLIN, 17:47

A németeket az érdekli, hogy kevesebb menedékkérő jöjjön az országba – fejtette ki a Horst Seehofer, aki üdvözli, hogy végre ilyen irányba indult el Merkel is.

A menekülthullám túl nagy ahhoz, hogy ne állítsuk meg

– idézte Donald Tuskot a bajor kormányfő. Seehofer szerint a "gazdag Németországot" is túlterheli, ha nem csökken a "belátható jövőben" a menedékkérők száma. Merkel a CSU novemberi kongresszusán még határozottan elutasította a korlátozást, amivel nem aratott túl nagy sikert

Kiváló kancellárunk van.

Jelentős fordulat következett be tehát a CDU és a CSU viszonyában, a bajorok láthatóan örülnek, hogy a nagyobbik testvérpárt is belement a bevándorlás korlátozásába. Pedig korábban voltak éles pengeváltások, a CSU korábban ultimátumot is adott Merkelnek, hogy ha nem zárja le a határokat, nem marad kancellár. 

Nem adjuk fel álláspontunkat

– tette hozzá a pártelnök, vagyis továbbra is küzdeni fognak szigorú határvédelemért, és kiállnak a "nemzeti szintű" intézkedések mellett, amelyeket Magyarország és a visegrádiak is támogatnak. A sikeres integráció mintapéldája Bajorország, mert szigorú követelményeket támasztanak a befogadottak számára, hogy integrálódniuk kell: tanuljanak meg németül és dolgozzanak.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére