Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában is Trump a téma

Tóth Hanna

2015.12.10. 08:08

Még mindig Trumpon pörögnek.
London 8:08

Aláírásokat gyűjtenek a szigetországban Donald Trump ellen. Azt szeretnék elérni, hogy az amerikai politikus hétfői kijelentései miatt ne léphessen be Nagy-Britannia területére. A aláírásgyűjtés kezdeményezője a skóciai Suzanne Kelly szerint

Az Egyesült Királyságból már sokakat kitiltottak gyűlöletbeszéd miatt. Mindenki esetében, akivel szemben ez fennáll és be kíván lépni az ország területére hasonlóképpen kell eljárni.”

A skót hölgy úgy látszik, nagyon nem kedveli az amerikai elnökjelöltet, már korábban is kampányolt Trump politikai és gazdasági szerepvállalása ellen.

Szerda estig már nagyjából 300 000 brit írta alá a petíciót. Az angliai törvények értelmében, így  azt már mindenképp tárgyalnia kell a parlament petíciós bizottságának, akik döntenek arról, hogy ezt aztán továbbküldik a Parlament számára vagy sem. Az alsóház információs irodájának tájékoztatása szerint január 5-én fogják tárgyalni a Trump elleni kezdeményezést.

Trump kijelentésein sokan kiakadtak, de Amerikában elég sokak számára szimpatikusak  elképzelései a muszlimok kitiltásáról.

(cnn.com)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére