Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszbarát szakadár, iszlám terrorista - egykutya

888.hu

2015.12.03. 23:00

Legalábbis az ukrán külügyminiszter szerint.
KIJEV, 22:40

A Moszkva által patronált szakadárok és az Iszlám Állam terroristái „keresztes hadjáratot” folytatnak az emberiség alapvető értékei ellen – nyilatkozta Pavlo Klimkin. Az ukrán külügyminiszter szerint

a terrorizmus és az orosz agresszió problémájának közös vonása, hogy megpróbálják visszafordítani az időt.”

Klimkin emlékeztetett, hogy a 40 éve írták alá a helsinki záróokmányt, ami garantálta Európa biztonságát és az emberi jogokat. Szerinte az a módszer és nagyságrend, amivel megszegték a helsinki elveket, katasztrofális következményeket hordoz egész az egész kontinens számára.

Az orosz agresszió szerinte egy olyan korba akar visszatérni, ahol mindent az erő és hatalom döntött el, ahol vallási és etnikai ellentétek és türelmetlenség uralkodott. A külügyminiszter azzal vádolta Oroszországot, hogy az EBESZ-ben minden döntést megakadályoz, és döntésképtelenségre ítéli a szervezetet.

Nemrég Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök Moszkvát tette felelőssé a terrorizmus globális terjedésért. A párizsi események kapcsán úgy fogalmazott, hogy a Krím és a Donyec-medence bekebelezése előmozdította a terrorizmus terjedését.

Az ukrán titkosszolgálat (SZBU) ma hozott nyilvánosságra egy felvételt, amin egy oroszbarát szakadár azt állítja, hogy az orosz segélyszállítmányok közt gépkarabélyok és páncéltörő fegyverek is voltak.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére