Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németországban bujkálhatnak a párizsi merénylõk

Bertha László

2015.12.02. 21:22

Németországban lehetnek a párizsi merényletekkel összefüggésben keresett terroristák - állítja a Spiegel Online.
BERLIN, 21:22

Németországban lehetnek a párizsi merényletekkel összefüggésben keresett terroristák.

A Spiegel Online rendőrségi dokumentumokra hivatkozva azt állítja, hogy a francia, a belga, a holland és a német hatóságok jelenleg 7 feltételezett terroristát keresnek a merényletek miatt.

A jelek arra utalnak, hogy ők Németországban bujkálhatnak.

Az egyik gyanúsítottat két nappal a támadások után látták az A4-es autópálya egyik pihenőjében. Az illető neve nem ismert, de biztonsági kamerák felvételein is jól látszik. A férfi egy lopott belga rendszámú sötétkék BMW-vel utazott Köln felé.

A német lap arról is beszámolt, hogy a merényletek szervezőjének tartott Abdelhamid Abaaoud korábban többször megfordult a német nagyvárosban, mivel Köln a radikális iszlamizmus egyik fellegvárának számít az országban.

Abaaoud november 18-án halt meg a Párizs melletti Saint-Denisben, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek. Halála után Salah Abdeslam került a hatóságok célpontjába. Abdeslam egy szintén szökésben lévő társával, Mohamed A-val elhagyta Belgiumot Németország, Franciaország vagy Luxemburg felé. Rajtuk kívül Charaffe E.-M.-et és Samir B.-t is nagy erőkkel keresik a hatóságok – ők a gyanú szerint újabb merényletre készültek Párizsban.

A 130 halálos áldozattal járó terrortámadásokkal összefüggésben még az 53 éves belga Jamal I.-t, valamint a 32 éves francia Franzose Baptiste-t körözik a Spiegel értesülései szerint.

(Spiegel, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére