Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ápoló, aki megpróbált megmenteni egy terroristát

Horváth József György

2015.11.22. 18:04

Kicsit több mint egy héttel a 132 halálos áldozatot követelõ párizsi merényletek után, egy nagyon érdekes történet került a napvilágra.
PÁRIZS, 17:45

David Párizsban él, ápoló egy külvárosi kórházban. A múlt hét pénteki merényletek idején éppen szabadságát töltötte és barátaival iszogatott egy 11. kerületi kávézóban. Mikor a közeli étteremből robbanást hallottak, egyből az utcára szaladtak, hogy megnézzék mi történhetett. A székek és az asztalok felborulva, a földön emberek feküdtek. David és ismerősei egyből a lehetséges túlélők segítségére siettek.

Az étterem padlóján fekvő emberek közül több eszméletét vesztette, voltak akik nem lélegeztek. David és barátai egyből nekiláttak az újraélesztésnek. Kezükkel szívmasszázst alkalmazva próbálták újraéleszteni a kritikus állapotban lévő embereket. David odasietett az egyik sebesülthöz. Látta, hogy a férfi nincs eszméleténél, ezért gyorsan kiemelte a törmelékből és hozzálátott az újraélesztéshez.

Nem találtam a férfin semmilyen különösebb sérülést. Láttam, hogy nincs eszméleténél. Mikor elkezdtem az újraélesztést, akkor lettem figyelmes rá, hogy a férfi oldalán egy hatalmas lyuk tátong, mégsem hittem volna, hogy ő az egyik öngyilkos merénylő "

- mondta David, a hősies párizsi ápoló.

Mint később kiderült, David az egyik terroristát, Ibrahim Abdeslamot próbálta meg újraéleszteni. A merénylő még a helyszínen meghalt.

(CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére