Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Kínában is aggódnak

888.hu

2015.11.16. 10:58

Fokozott óvatosságra és a terrorcselekmények megelõzésére szólította fel hétfõn a belbiztonsági erõket a kínai közbiztonsági miniszter, országos rendõrparancsnok, aki egyben az országos terrorelhárítási parancsnokság vezetõje.
PEKING, 10:35

Fokozott óvatosságra és a terrorcselekmények megelőzésére szólította fel hétfőn a belbiztonsági erőket a kínai közbiztonsági miniszter, országos rendőrparancsnok, aki egyben az országos terrorelhárítási parancsnokság vezetője.

Kou Seng-kun a közbiztonsági minisztérium és a fegyveres erők központi és regionális illetékeseivel tartott közös videokonferenciát. A tárcavezető a terror elleni harc rendkívüli nehézségeire és bonyolultságára hívta fel a figyelmet, és mindenkitől lankadatlan éberséget kért. Arra szólította a belbiztonsági erőket, hogy tegyenek meg minden óvintézkedést az emberek biztonsága, a társadalmi stabilitás védelme érdekében.

Kou külön is felhívta a figyelmet a fontos létesítmények megfigyelésére, őrzésére és egyéb megelőző intézkedéseire. Ezeknek része a járőrzések gyakoríbbá tétele, a biztonsági ellenőrzések fokozása. Ezzel egyidőben országosan elrendelték a fegyverek és robbanóanyagok kezelésének, valamint a postai küldemények ellenőrzésének szigorítását, a terrorizmussal kapcsolatos hírszerzői jelentések alaposabb, pontos elemzését.

 

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére