Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sok pénzt hozott Vajnának Gerkens leigazolása

888.hu

2015.11.06. 10:55

Andy Vajnáék még be sem költöztek a TV2 vezetõinek irodájába, máris felvették a versenyt a legnagyobb riválissal, az RTL Klubbal. Legalábbis nyereség szintjén.

Hozzáértő kezekbe került a TV2. Bár a jogi játszmákat még nem bokszolták le, a Népszabadság értesülései szerint a csatorna ismét nyereségessé válhat.

 

Történeti áttekintés

A kereskedelmi csatornák megjelenésekor a TV2 és az RTL Klub nagyjából fej-fej mellett versenyzett a hirdetési piac uralmáért. Aztán szép lassan a TV2 elkezdett lecsúszni a nézettségi versenyben, és a hirdetők már nem mentek olyan arányban a csatornához, mint legnagyobb versenytársához. Az RTL-csoport 28-30 százalékát szerezte meg a nézőknek, ezzel szemben a TV2 sokáig csak a tévézők 18-20 százalékának figyelmét tudta lekötni.

 

 

Dirk Gerkens tudja mitől jön a hirdető

A TV2 eddig magának értékesítette a reklámidejét, most viszont az RTL Klub egykori vezetője, Dirk Gerkens vette az irányítást, és azonnal leszerződött az egyik legnagyobb kereskedőházzal.

Az Atmedia Kft.eztán maga állapodik meg a TV2-ön hirdetőkkel, akik a szerződés miatt kedvezményes hirdetési árakat kapnak. A tévécsatornáknak ez azért éri meg, mert cserébe azonnal több hirdető is megjelenik reklámidejükben. Az Atmedia Kft. ügyfélkörébe tartozik például a CBA,  a Coca- Cola, és a Procter&Gamble is, akik akár a jövőben a TV2-ön is hirdethetnek majd.

(Népszabadság)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére