Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sok dolga lesz Rogán Antalnak

Horváth József György

2015.10.26. 20:50

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetõje felel majd az egységes kormányzati kommunikációért.
 Tóninak sok dolga lesz.

Nem baj, tudjuk, hogy megbirkózik vele:

A kormány hétfőn rendeletben határozta meg a miniszterelnök kabinetfőnökének feladat- és hatáskörét. Ez alapján a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal szervezi, ellenőrzi és hangolja össze a kormány általános politikájának kialakítását, amelynek végrehajtásáról soron kívüli tájékoztatást kérhet a kormányfőnek.

Rogán Antal koordinációs feladatának része lesz a beérkezett javaslatok összegezése, értékelése és azok benyújtása a kormányfőnek. Ezen felül a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője közvetíti a kormányfő döntéseit a minisztereknek és a kormányzati szerveknek.

Rogán Antal honlapot fejleszt.

Az új tárcavezető feladatai közé tartozik még a kormányzati honlapok egységes szerkezetének és arculatának kialakítása, fejlesztése.

Rogán Antal repülőjegyet foglal.

Mint kabinetirodát vezető miniszter, Rogán felel majd a miniszterelnök külföldi utazásaival kapcsolatos feladatok elvégzéséért.

Így kerek a csapat.

Önálló minisztériumként, a Miniszterelnöki Kabinetiroda a harmadik Orbán-kormány tizedik tárcája lett. Rogán kinevezése a nyilatkozatok alapján nem okozott súrlódást a Lázár János és Rogán Antal között.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére