Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: "Irak a terrorizmus Harvardja"

Horváth József György

2015.10.25. 19:22

Donald Trump republikánus elnökjelölt visszasírja Szaddámot és Kadhafit.
A republikánus előválasztásokat vezető Donald Trump szerint jobb lenne a világ Szaddám Huszeinnel és Kadhafival.

A világ kétségkívül jobb lenne, ha Szaddám Huszein iraki és Moammer Kadhafi líbiai diktátor még mindig hatalmon lenne."

Donald Trump népszerűsége még mindig töretlen a 2016-os elnökválasztásokat megelőző Republikánus előválasztásokon. Tíz republikánus szavazóból hét úgy véli, hogy az ingatlanmágnás megnyerné a 2016 novemberében esedékes elnökválasztást. Az ingatlanguru 25 százalékkal magabiztosan vezet a republikánus jelöltek között. Mögötte16 százalékkal a sziámi ikrek szétválasztása miatt ismertté vált visszavonult sebész, Ben Carson áll. Bár eddig biztosan vezet, Trump nem kíméli Carsont, akit legutoljára egy vasárnapi Twitter posztjában osztott ki.Trump szerint nyugalmazott idegsebész egész életében soha egyetlen munkahelyet sem teremtett, leszámítva az oldalán dolgozó nővérét, míg ő (Trump) már több ezret munkahelyet hozott létre.

Trump úgy látja, hogy Irak és Líbia is sokkal jobb helyek voltak a diktátorok idején.

Nézze meg Líbiát! Nézze meg Irakot! Korábban nem voltak terroristák Irakban. Szaddám Huszein azonnal megölte őket. Irak mára a terrorizmus Harvardjává vált."

Huszeint 2003-ban, Kadhafit 2011-ben távolították el politikai pozíciójukból katonai intervencióval. Husszeint az iraki bíróság 2006 novemberében ítélte akasztás általi halálra, Kadhafit a felkelő líbiai erők fogságba ejtették és ismeretlen körülmények között kivégezték.

Õszintén szólva sem Irak, sem pedig Líbia nem létezik többé. Darabokra törtek. Ott nincs többé semmiféle ellenőrzés. Nem lehet tudni, mi történik. Líbia egy katasztrófa. Irak egy katasztrófa. Szíria egy katasztrófa. Az egész Közel-Kelet az. Az egész teljesen felrobbant Hillary Clinton külügyminisztersége és Obama elnöksége alatt."

Trump a fegyverkezésben és a hadsereg fejlesztésében látja az USA jövőjét, míg a Közel-Keleten Amerika által jóváhagyott keménykezű diktátorokat látna szívesen.

A Jóisten mentse meg a világot ettől az embertől.

 

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére