Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Britek a terrorlistán

888.hu

2015.09.29. 14:23

Négy brit állampolgár került fel az ENSZ terrorista nyilvántartásába.

Az ezzel járó szankciókat (utazási korlátozás, bankszámla-zárolás) azért kérték velük szemben a brit hatóságok, mert kiderült róluk, hogy az Iszlám Állam tagjai.

 

  • A sky news értesülései szerint az egyikük a mindössze 21 éves Aqsa Mahmood, aki a twitteren Umm Layth néven buzdította a követőit terrorcselekmények elkövetésére.
  • A listán szerepel az a 28 éves ex-biztonságiőr is, korábban arról beszélt, miután Rakkába költözött, csak akkor térne vissza az Egyesült Királyság területére, ha egy bombát is magával vinne.
  • Az iszlamisták között van egy 46 éves nő, akinek a férje hackerként dolgozott a terrorszervezetben, azonban egy dróntámadás következtében még augusztusban meghalt. A terrostanő Mahmoodhoz hasonlóan twitter-felhasználó, ő azonban toborzásra használja a felület funkcióit.
  • A negyedik iszlamista, aki az ENSZ listájára került egy huszonegy éves orvostanhallgató, Nasser Muthana (a képen középen).

Nagy-Britannia legutóbb 2005-ben fordult hasonló kéréssel az ENSZ-hez, miután a londoni metrón az al-Kaida tagjai robbantásos merényletet követtek el.

(Skynews)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére