Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7+1 ok a liberális önvizsgálatra

888.hu

2015.09.21. 16:27

Állj meg egy pillanatra és gondolkodj. Minden mondatodra rácáfol az élet. Elsõsorban nem is nekünk, hanem magadnak tartozol egy önvizsgálattal migráns-ügyben.
1. Álprobléma, a kormány gerjeszti.

Látjuk, mekkora álprobléma dörömböl a határokon. Ez az Orbán akkora spíler, hogy elintézte Európának ezt a bevándorló-áradatot, útvonalastul, embercsempészestül. Rendesen szétszívatott mindenkit, de hát ez neki a hobby-ja.

2. Békével jönnek, menekülnek.

Látjuk. Ultimátumot adnak, majd nekimennek a kerítésnek élőerővel, gyerekekkel. Erőszakoskodnak, hogy ők aztán nem lesznek bárhol menekültek, irány germánia.

3. Ez gyűlöletpolitika. Micsoda szemét dolog, hogy "Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket!"

Márpedig be kell. Neked is be kell, nekem is be kell, Mari néninek is, Dr. Zsaporozsec Ferencnek agysebésznek is. A törvény azért van, hogy betartsák, és betartassák, akárkivel szemben. Fejezd be a törvénytelenségek mentegetését, különben holnaptól mindenki úgy bűnözik, ahogy csak jókedve tartja.

4. Be kell fogadni mindenkit.

Ugyan. Ez szentimentalizmus, ha ilyen érzékeny lélek vagy, politika helyett olvasgass inkább szirupos, romantikus könyveket, mindannyian jobban járunk. Marseille, Göteborg és Malmö, az európai No-Gone zónák a példák arra, hogy az integráció minimum nehézkes.

5. Az emberi jogok, az európai értékek!

Mi lesz a te emberi jogaiddal, ha az lesz az általános, hogy azonosítók nélkül bárki áttrappolhat fél Európán, és ellenszegülhet a rendőrnek? Ki fogja megvédeni a te emberi jogaidat? A kis bevándorló-barátaid?

6. Hadd menjenek szabadon.

Ne, semmiképpen se. Te sem flangálhatsz Európában legalább személyi igazolvány nélkül. Ha nincs nálad, bevisz a rendőr, és 150.000 forintodba volt a móka. Közvetett támogatásoddal ne légy az embercsempész-bandák eurómilliárdos hasznát biztosító hasznos hülyéje!

7. A kerítés felesleges, embertelen, bezzeg Horvátország emberi módon, európaian kezeli majd a problémát.

Na ne már, tényleg? Láttad a számokat? Láttad, hogy 9.000-ről a kerítés miatt 200-ra esett le az illegális határsértők száma? A horvátokat hagyjuk, a viccállam viccrendőrsége az első napon letérdelt, és azóta is csak kúsznak-másznak.

7+1. "Welcome Refugees"

Ezt is gondold át kicsit. Miközben te még azt a "Say it loud and say it clear, refugees are welcome here" mondókát szajkóztad, amit bemagoltattak veled a Soros-akadémián, és pont ezek a táblák voltak aktivista barátaidnál is, aznap Merkel, Ausztria, Dánia lezárta a határait.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére