Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halott a párizsi merényletek kitervelõje

2015.11.18. 19:31

FRANCIAORSZÁG, 19:30

Abdelhamid Abaaoud a Párizstól északra található Saint-Denis elővárosban a francia rendőrség által szerdán végrehajtott rajtaütésében vesztette életét – tájékoztatta két vezető hírszerző a The Washington Postot.

Francois Molins illetékes francia államügyész nem erősítette meg a The Washington Post hírét és csak annyit árult el a sajtónak, hogy Abdelhamid Abaaoud biztosan nincs a szerdán Saint-Denis-ben letartóztatottak között, majd hozzátette: a rajtaütés halálos áldozatai közül kettőt még nem azonosítottak.

A szerdai rajtaütésben legalább ketten meghaltak és nyolc embert őrizetbe vettek. A lakásba behatoló kommandósok először három embert előállítottak, majd egy ott tartózkodó akkor még ismeretlen nő felrobbantotta magát a testére erősített robbanószerkezettel. Az így öngyilkosságot elkövető gyanúsítottról később kiderült, hogy Abdelhamid Abaaoud unokahúga.

A korábbi beszámolók alapján nem lehetett tudni, hogy a párizsi terrortámadások kitervelésével gyanúsított – Belga születésű marokkói származású – Abaaoud a rajtaütés áldozatai közt van-e, csak azt, hogy biztosan nincs az őrizetbe vett nyolc ember között.

(The Washington Post)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére