Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem lesz több csöcskontent a Playboyban :'(

2015.10.13. 08:46

Az ikonikus magazin felhagy a pucérfotók megjelentetésével. A lap magyarázata szerint manapság a könnyen elérhető netes tartalmak miatt nincs már értelme tovább ezt a vonalat erősíteni.

Az olyan hírességeket felvonultató magazin, mint Pamela Anderson, vagy a szupermodell Kate Moss, szeretne nagyobb közönség számára elérhetővé válni.

Cory Jones, az újság tartalomfelelőse a New York Timesnak elmondta, hogy a meztelenségtől való távolodás a jó út.

Ma már mindenki egy kattintásra van minden ingyenesen elérhető szexuálistöltetű képektől. Ne értsetek félre: a húszéves énem most nagyon csalódott a mostani önmagamban, de ez a jó irány"

– tette hozzá.

Az újság alapítója a 89 éves Hugh Hefner is egyetért a lapot érő változtatásokkal. Ugyanis mikor létrehozta a nyuszis-magazint, 18(?)-tól 80-ig minden férfi igényét lefedte, de ez már csak a múlt.

Mostanra az újság amerikai változata, amiben Marilyn Monroe-tól kezdve Madonnági címlapra került mindenki, aki számított, jó ideje veszteséges.

Ezen az állapoton igyekszenek változtatni a lapnál azzal, hogy újraértelmezik a Playboy márkát, de nemcsak a meztelenség visszaszorításával, hanem azzal is, hogy a jövőben jobban nyitnak majd a női olvasókat érdeklő témák felé is.

(mirror.co.uk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére