Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

2015.10.09. 19:59

1. Az USA megszünteti a szíriai felkelőket támogató programját

Az amerikai kormány szerint teljes kudarcot vallott, ezért meg is szűnik a szír felkelők 500 millió dolláros kiképzési és felfegyverzési programja. Franciaország újabb csapásokat mért az Iszlám Államra Rakkában. Mindeközben az amerikai hírszerzés információi szerint Oroszország rakétái nem Szíriában, hanem a szövetséges Iránban csapódtak be. A Nyugat továbbra is azt állítja, hogy az orosz bombázások többségét nem az ISIS ellen, hanem Asszád védelmében hajtják végre.

 

2. Elkezdődött a bevándorlók szétosztása

Az uniós bevándorlási kvótarendszer keretében elkezdődött a migránsok szétosztása Európában. Az első, 19 fős csoportot Olaszországból szállították el Svédországba. Olaszországban jelenleg 100 ezer bevándorló van a befogadóállomásokon, ezek közül 40 ezer ember hagyja majd el az országot.

 

3. Elhunyt Nemeskürty István

Életének 91. évében elhunyt Nemeskürty István, Széchenyi-díjas és Kossuth-nagydíjas író, irodalom- és filmtörténész, egyetemi tanár. Áder János köztársasági elnök kivételes embernek nevezte Nemeskürtyt, akit egy egész nemzet hívott Tanár úrnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére