Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorlás a szomszédoknak sem tetszik

2015.09.14. 14:03

Európa vezetői ma tárgyalnak ugyanis arról, hogy a 160 000 embert hogyan szállásoljanak el az EU különböző tagállamaiban (miután már több mint félmillió bevándorló érkezett Európába).

Csak Varsóban legalább ötezer lengyel határolódott el egyértelműen a bevándorlók befogadásától. A megmozdulásuknak nem pusztán migrációellenes, de iszlámellenes színezete is volt, ezt a molinók és a skandált jelszavak is egyértelműen jelezték az Euractiv tudósítása szerint.

A lap értesülése szerint a helyzet Pozsonyban is hasonló, hiszen 1500-an vonultak az utcára, hogy a Marian Kotleba vezette ,,Mi Szlovákiánk” nevű párt felhívására kifejezzék tiltakozásukat a migránsok tervezett befogadásával szemben.

Csehországban valamivel szerényebb számban, összesen 800-an gyűltek össze a tüntetők, és kérték a kormányukat, hogy küldjék vissza a Szíriából érkezőket, valamint ne adják fel a határok védelmét. Velük szemben ellentüntetést szerveztek mintegy 200-an. A három ország közül Csehország a legkevésbé érintett az Európában zajló népvándorlásban.

(Euractiv)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére