Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.01.20. 07:59

Bajban van a német kancellár; Síita milícia tartja fogságban a három amerikait; Közelebb kerültünk az olimpiához.
1. Angela Merkel bajban van

Egészen más a hangulat Németországban a kölni események óta, a németeknél pedig betelt a pohár. A németek jelentős része ugyanis elégedetlen Angela Merkel bevándorláspolitikájával, amely pártján belül is megmutatkozik. Egyre több olyan hír röppen fel, hogy a kancellárnak csak hetei vannak hátra. Szakértők szerint nehéz viszont megtalálni Merkel utódját, hiszen a jelenlegi helyzetben senki sem venné át szívesen az ország irányítását.

2. Síita milícia tartja fogságban a három amerikait

Az Egyesült Államok szerint az Irán támogatását élvező síita milícia tartja fogságban a hétvégén Bagdadban eltűnt három amerikai állampolgárt. A kormányzati források szerint mostanra biztos, hogy a milícia tagjai rabolták el az amerikaiakat, ám nem akarják Iránt vádolni a történtekért. A három férfi személyazonosságára is fény derült már, de nevüket nem hozták nyilvánosságra. Az amerikai állampolgárok a hadsereg egyik alvállalkozójának, a General Dynamicsnek az alkalmazottai.

3. Közelebb kerültünk az olimpiához

A magyar válogatott parádés és taktikus játékkal verte meg kedden az olimpiai bajnok horvátokat a belgrádi Európa-bajnokságon. A fiúk az összes negyedet nyerték, az elsőben 2:1, a másodikban 5:3, a harmadikban 6:4 volt az állás számunkra, a végeredmény pedig 8:5 lett. A magyar vízilabda-válogatottnak így már csak egyetlen mérkőzést kell megnyernie ahhoz, hogy biztos résztvevő legyen a riói olimpián. Az ellenfél az elődöntőben Montenegró lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére