Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.12.17. 07:59

Errõl szólhat a mai nap.

Kedves Olvasók! Ma a Lázárok és az Olimpiák ünnepelnek, Isten éltesse őket.

Ami az időjárást illeti: túlnyomóan borult időre számíthatunk, legfeljebb néhol szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Elsősorban a keleti, délkeleti tájakon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. A délután, este a keleti határvidéken gyenge havazás lehet 1 centiméternyi friss hóréteggel. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -3 fok között valószínű. Estére -1 és -5 fok közé csökken a hőmérséklet. Az ország középső területein, illetve az Északi-középhegységben helyenként sűrű, zúzmarás ködre lehet számítani.

Belpolitika: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten fogadja Josep Borrellt, Spanyolország külügy-, európai uniós és együttműködési miniszterét. A magyar tárcavezető később Gbehzohngar Milton Findley-t, Libéria külügyminiszterét is fogadja. Estére a Fidelitas "Fáklyagyújtás az üldözött keresztényekért" elnevezéssel szervezett eseményt. Illetve várhatóan tovább folytatódik a Soros-hálózat budapesti tüntetéssorozata is.

Külpolitika: Brüsszelben Koszovó és Ukrajna lesz a téma. New Yorkban összeül az ENSZ BT amiatt, hogy Pristina bejelentette: önálló hadsereget akar létrehozni. Athénban a görög, a ciprusi és a palesztin külügyminiszterek fognak tanácskozni.

Tartsatok ma is velünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére