Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth Tamás

2018.11.21. 07:59

Ez várható ma.

A mai napon újabb országban tárgyalnak az ENSZ globális migrációs csomagjáról: a szlovén parlament rendkívüli ülés keretében vitatja meg a bevándorlást propagáló paktumot.

Folytatódik a Brexit körüli huzavona, Theresa May brit miniszterelnök uniós vezetőkkel tárgyal este a jövőbeli EU-brit kapcsolatokról.

Érdekesség továbbá, hogy a Dzsamál Hasogdzsi szaúd-arábiai ellenzéki újságíró meggyilkolása okozta diplomáciai játszmában újabb fejlemények várhatók azután, hogy egy tegnapi közleményben Donald Trump amerikai elnök kijelentette, hogy országa továbbra is „rendíthetetlen partnere” kíván maradni Szaúd-Arábiának.

A nap egyik fontos belföldi eseménye, hogy igazi futballünnep várható Székesfehérváron, ugyanis a Vidi három év „száműzetés” után visszatér a királyok városába. A megújult Sóstói Stadion első hivatalos mérkőzésén a hazai piros-kékek az Újpestet fogadják az OTP Bank Liga 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A 19 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

Ami pedig az időjárást illeti, folytatódik a hamisíthatatlan őszi idő. A mai napon borongós, nyirkos, többfelé esős idő lesz a jellemző, nagyobb mennyiségű csapadék az Alföldön valószínű, a Dunántúlon pedig tartósan ködös tájakkal is találkozhatunk. A hőmérséklet 3 és 10 Celsius-fok között alakul.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére