Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.11.13. 07:59

Napindító a 888-on.

Üdv a Kedves Olvasóknak! Ma, november 13-án a Szilviák ünnepelnek, Isten éltesse őket! Ami az időjárást illeti: a reggeli köd után sok helyen kisüt a nap, de délután már záporok is jöhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 20 fok között várható, késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő. Szóval: igazi őszi idő lesz kedden, de az esőkabátok kelleni fognak.

Belpolitika: a mai nap is folytatódik az Országgyűlés plenáris ülése. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke fogadja Dzhema Marinova Grozdanovát, a bolgár parlament külügyi bizottságának elnökét, majd sajtótájékoztatót tartanak.

Külpolitika: kedden az Európai Parlament plenáris ülésén felszólal Angela Merkel, Európa jövőjéről fog beszédet mondani. Szintén a mai nap fog állásfoglalást tenni az Európai Bizottság a jogállamiság helyzetéről Romániában és Bulgáriában. Szingapúrban a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) szokásos éves csúcstalálkozója lesz. Tokióban pedig Abe Sinzó japán miniszterelnökkel tárgyal Mike Pence amerikai alelnök.

Tartsatok velünk ma is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére