Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.11.02. 07:59

Ez várható ma.

Jó reggelt minden kedves olvasónak!

A mai nap halottak napja van. Változékony, de meleg időjárás várható. Fokozatosan mindenütt megvastagszik a felhőzet a nap folyamán, és délnyugat felől szórványosan várható eső, zápor. Hajnaltól eleinte a Dunántúlon, majd másutt is szakadozik a felhőzet. Holnap kezdetben erősen és gyengébben felhős területek, illetve időszakok egyaránt lesznek, majd a déli óráktól a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és nyugaton, északnyugaton több helyen valószínű eső, zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, reggelig néhol meg is erősödik. Hajnalban nyugaton ködfoltok képződhetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 18 és 24 fok között alakul.

A négynapos hosszú hétvége miatt nem sok minden várható belföldön.

Külföldön viszont két jelentősebb momentum is lesz: Szabadkán megemlékezést tartanak az 1944-1945-ben Tito partizánjai által kivégzett magyarok, horvátok és németek tiszteletére.

Varsóban pedig Angela Merkel német kancellár 14 miniszterével együtt részt vesz a lengyel-német kormányközi konzultáción.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére