Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2018.07.30. 07:59

Ez várható ma.

Indul a hét, és már ilyen hamar szolgálhatunk egy jó hírrel: idén a második negyedévben 13 százalékkal magasabb volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére, mint az előző év azonos időszakában, 2016. második negyedévéhez viszonyítva pedig mindez átlagosan 32 százalékos növekedés – derül ki a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. közel 7 ezer dolgozó béradatai alapján készített, legutóbbi elemzéséből.

A héten valószínűleg több külföldi reagálás is várható Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédére.

Emellett a belföldi történésekben a mai nap folyamán várható pár érdekesség, például Hódmezővásárhelyen rendkívüli ülést tart a közgyűlés, amely akár nagy fejfájást is hozhat Márki-Zay Péternek.

Ma kezdődik a születés hete, ahol a fókuszban ezúttal az apák lesznek. A nyitó rendezvényen Gundel Takács Gábor háromgyermekes családapával Balaicz Zoltánné, a Zalaegerszegi Női Szalon elnöke beszélget "Apaságom története" címmel. A hét részletes programja ITT található.

A külpolitika mai legfontosabb eseménye, hogy Giuseppe Conte olasz miniszterelnök találkozik Donald Trump amerikai elnökkel.

Továbbá a mai napon először tartanak elnök- és törvényhozási választásokat Zimbabwéban az afrikai országot 37 éven át uraló Robert Mugabe hatalomból való távozása óta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére