Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.03.16. 07:59

Ezek a legfontosabb hírek péntek reggel.
Békemenet: több százezren vonultak utcára

A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója, Lánczi Tamás elmondta: a március 15-én tartott Békemenet egy erődemonstráció volt, több százezren vonultak utcára. Az elemző hangsúlyozta, hogy a választás tétje nagy, hiszen ha az ellenzék kerülne kormányra, egy kívülről irányított politikai formáció jönne létre, ez pedig káoszt szülne az országban.

„Európa okkal lehet hálás Magyarországnak”

Az 1848-49-es magyar szabadságharcnak nyújtott lengyel segítség máig eleven tanúsága a két egymással szolidáris nemzet barátságának – áll abban az üdvözlő táviratban, amelyet Andrzej Duda lengyel elnök Áder János köztársasági elnöknek küldött. Meggyőződését fejezte ki, hogy e különleges kapcsolatok hangsúlyozására alkalmat adnak a március 24-én Veszprémben megrendezésre kerülő magyar-lengyel barátság napi ünnepségek is.

Új gazdasági főtanácsadója lesz Trumpnak

Larry Kudlow konzervatív közgazdász és televíziós műsorvezető lesz Donald Trump amerikai elnök gazdasági főtanácsadója. Ezt maga Kudlow közölte az AP amerikai hírügynökséggel. Bejelentését a Fehér Ház megerősítette. Korábban Kudlow – a Reagan-kormányzat idején – már volt a Fehér Ház munkatársa. Akkor a Fehér Ház Költségvetési Irodájának tanácsadójaként tevékenykedett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére