Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.01.24. 07:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Az ütemtervnek megfelelően kezdődik meg a paksi beruházás

A korábban meghatározott ütemterv szerint, februárban megkezdődik a paksi atomerőmű két új blokkjának építése – erősítette meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki leszögezte, hogy az osztrák kormány vitatja ugyan a beruházásokkal kapcsolatos európai bizottsági döntést, de ennek az ütemtervre nem lesz hatása, és minden az eredeti terv szerint halad.

Így vág neki a kampánynak a Fidesz

Kihelyezett frakcióüléssel, valamint Orbán Viktor miniszterelnöki évértékelőjével indítja meg hivatalosan február harmadik hetében a választási kampányát a Fidesz-KDNP. A Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának kihelyezett frakcióülésére február 14-15-én kerül sor Visegrádon, míg Orbán Viktor évértékelőjét – immár huszadik alkalommal – várhatóan február 16-án tartja meg.

Zeman ismét Babist bízná meg kormányalakítással

Milos Zeman cseh államfő kedden megerősítette, hogy másodszor is Andrej Babist, az októberi képviselőházi választáson győztes jobboldali, bevándorlásellenes ANO mozgalom elnökét bízza meg az új kormány megalakításával, és nevezi ki kormányfővé, ha ő nyeri az elnökválasztást. A cseh elnökválasztás második fordulójára pénteken és szombaton kerül sor. A két jelölt közül az győz, aki egyszerű többséget szerez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére