Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2017.11.08. 07:59

A szerda reggel a Brexit hatásairól, Ausztria kormányalakításának új fejleményeirõl, és a Soros-hálózat új akciójáról szól. Jó olvasgatást a legfontosabb hírekhez!
Euroszkeptikus külügyminisztere lesz Ausztriának

Az osztrák választások győztese, az ÖVP az FPÖ-vel tárgyal kormánykoalícióról. Ennek keretén belül a külügyminiszteri posztot az FPÖ erősen euroszkeptikus politikusa, Norbert Hofer kapta meg. A politikus korábban is kritizálta az Európai Unió bevándorláspolitikáját, így kinevezése Brüsszel szemszögéből afféle politikai pofonként értelmezhető.

Jobban érzik magukat a britek a Brexit óta

A brit statisztikai hivatal, az Office for National Statistics felmérése szerint javult a brit polgárok közérzete az Európai Unióból való kilépésről döntő népszavazás óta. A 2016 júliusától 2017 júniusáig tartó időszakban a brit polgárok boldogságérzete, életkörülményekkel való megelégedettsége és tevékenységének hasznosságába vetett hite 2011 óta a legmagasabb szintre emelkedett.

Színt vallott a Momentum

Hollik István kereszténydemokrata képviselő szerint a Momentum kezdeményezése, amelyben az ellenzéki tömörülés megtámadta a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt bizonyítja azt, hogy a Momentum Soros Györgyöt és az ő hálózatát védi. Mint mondta, a Momentum szándéka az, hogy a bevándorláspárti szervezetek működése ne legyen átlátható. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére